Waarom kiezen voor Passie voor ontbijt?


Wij bezorgen uw ontbijt of geschenk in mooie kwaliteitsvolle manden, dienbladen, emmertjes,... Deze zijn een blijvende herinnering aan de heerlijke verrassing die u iemand bezorgde of waarmee u uzelf en/of uw familie hebt verrast.
Aangezien het echte basics zijn, zult u ze nog jarenlang kunnen gebruiken.

Geen gedoe dus met het terugbrengen van materiaal! Het is dus niet alleen zeer kwalitatief materiaal, u mag het ook houden.
Dus geen zorgen, tijdsverspilling of kosten achteraf, die het weer moeten teruggeven van materiaal steeds met zich meebrengen.

Aangezien u het materiaal niet hoeft terug te brengen, bent u zeker van een optimale hygiëne.
Uit uw mand eet enkel u of de door  u gekozen gegadigden hun ontbijt.

Mensen blij maken maakt ons ook blij. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen voor een heerlijke en verrassende verrassing.        
Indien u wenst: begeleiding in uw keuze, mogelijkheid tot aanpassing van de inhoud van de mand naar uw wensen. Is het ontbijt voor een vegetariër?, dient u lactose-vrije producten te gebruiken, wenst u enkele producten bij te bestellen?, ... Wij staan open voor uw vragen en zullen u een aanbod op maat voorstellen.

Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsvolle en verse producten.

De verpakking van het ontbijt of geschenk verdient bij ons de aandacht die het verdient. We hebben oog voor de boodschap die de schenker wil meegeven. Kleurrijke lintjes of een supermooie strik maken het geheel helemaal af. U wil immers dat de gegadigde serieus onder de indruk is!

U als klant bent belangrijk voor ons, wij zijn er om uw vragen te beantwoorden. Elke avond wordt elke mail of telefonische vraag beantwoord.